THE BRITSH ENTER, BUT NEVER WIN, SOMETIMES THE SONGS ARE NAF, SOME ARE REALLY GOOD………..

tupani

eurovizioniMë shumë se 170 milionë shikues në 36 vende kanë ndjekur Festivalin e 58-të të Eurovisionit që u mbajt në Malmo të Suedisë dhe që u fitua nga

Emmelie de Forest me këngën Only Teardropsbringing. Në 24 vende nga 36 më shumë se treçereku i popullsisë ka ndjekur dy gjysmëfinalet dhe finalen e madhe kurse në tetë vende këtë program e kanë ndjekur nga më shumë se gjysma e popullsisë.

Rritja më e madhe është regjistruar në Holandë, e cila arriti në finale për herë të parë që nga viti 2004. Këtë vit, festivali Evropian vërtetoi se është më i pëlqyer nga gratë se sa nga burrat, me një raport 57% me 43%.

Por audienca nga Shqipëria dhe vende të tjera si Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Malta, San Marino, Sllovakia dhe Zvicra për shkak të mungesës së sistemeve të matjes së audiencës nuk janë llogaritur.

View original post

Advertisements