LOOKS ,LOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKSLOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKS AND MORE LOOKS,LOOKS………………………………….

tupani

‘Save Me (This Is An SOS)’”është një këngë e regjistruar nga Kengetria Suedeze / greke  Helena Paparizou ,Kenga  është konfirmuar si singel zyrtar  nga albumi  saj i  ardhshëm  per tregun botror  ne gjuhen  angleze që është planifikuar për të dalë më vonë këtë vit .
Kenga është ekskluzivisht premierë në nje  radio suedeze më 21 maj dhe është planifikuar për të dalë në shitje  digjitale  më 29 maj.
Degjone me posshte :Helena Paparizou: ‘Save Me (This Is An SOS)’ 
Image

View original post

Advertisements